kamer eetkamer  badkamer boven  slaapkamer hal tuin

Huis kopen maar dan

Op Funda hadden wij dit huis gevonden daar zagen wij ook dat er niet veel te koop was in onze stad.
De eerste bezichtiging was teleurstellend , een verwaarloost huis het zag er werkelijk niet uit vonden wij . Wij kregen de sleutels konden we nog een keer rustig kijken ,de Makelaar vroeg ons nog wat we van de ligging vonden ,deze vonden we schitterend waarop hij zij ,

de ligging valt niets aan te doen het huis is op te knappen. Wij Besloten het niet te doen maar de laatste woorden over de ligging bleven knagen . Een paar weken later weer de sleutel gevraagd en alles opgemeten en vervolgens onze plannen of ideeën in 3d uitgewerkt. om een beter idee te krijgen en ook het Financiële plaatje voor ons zelf rond te krijgen .

Enkele voorbeelden hoe wij te werk zijn gegaan 

Allereerst hebben we alle grondwerk aan gepakt daar het huis geen achterom heeft en wij dus eerst alle grond werk naar achter wilden hebben .
Werkzaamheden ;grond afvoeren nieuwe grond aanbrengen drainage leggen en bestraten.
kosten ;

De keuken

Bestaande situatie.

onze ideeën uitgewerkt in 3d

De keuken hebben we eerst en 3d getekend en daarmee zijn we naar een keukenzaak gestapt.
Er zaten 4 ramen in de keuken daarvan hebben wij er een opgeofferd zodat we daar de koel/vriescombi- konden realiseren.

Op de gehele benedenverdieping liggen plavuizen en vloerverwarming uiteraard hebben we natuurlijk eerst de vloerverwarming en plavuizen gedaan en toen de keuken.

Het plan voor vloerverwarming was prima maar het loont wel de moeite dit goed uit te zoeken het kan je duizenden euro's besparen .Wij hadden iemand die in de avond uurtjes wel even wilden helpen met het uitfrezen van de vloer . En zelf hebben wij de leidingen gelegd dit alles maakte het financieel haalbaar .Voor het leggen van de plavuizen hadden wij ook iemand egaliseren van de vloer is door een bedrijf gedaan

De kamer